Od osnivanja uspešno poslujemo u oblasti trgovine i izvoza poljoprivrednih proizvoda, ugovaranja i finansiranja poljoprivredne proizvodnje. Poljoprivredni proizvodi se otkupljuju na teritoriji cele Vojvodine, na lokalitetima gde se nalaze finansirani skladišni kapaciteti, kao i u skladištima trećih lica.

Dugogodišnjim izvozom poljoprivrednih proizvoda formirali smo logisticku podršku svim vidovima transporta, vodenim, železničkim i drumskim. Prioritetni vod izvoza je vodenim putem, nizvodno za Constancu – za dalju prodaju, i uzvodno u zemlje EU ka krajnjim korisnicima i preradjivacima.

Drugi vid po prioritetu je železnički transport ka zemljama EU i kombinacija železničkog i vodenog saobraćaja, tj. isporuka železnicom do luka na Jadranu a dalje vodenim putem ka krajnjim destinacijama.

Drumski saobraćaj se koristi prvenstveno za manipulaciju robama u lokalu, kao i u izvozu brašna i trgovini merkantilnom robom u lokalu i zemljama okruženja.


  • Finansiranje proizvodnje

  • Skladištenje

  • Otkup i izvoz

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>